Kako identificirati matične celice

17 Okt

Izvorne celice ponavadi nevrološke tkiva, ki se nahajajo v večini večcelični bitja, ki jih lahko zlahka razdeli (preko mitoza), shranjevanje matičnih celic  kot tudi ločene v edinstvenih edinstveno mobilno sorte, pa tudi lahko brez težav samostojno obnoviti, da bi zagotovili dodatne izvirajo tkiva. V sesalcev, zdaj pa ponavadi je nekaj veliko oblik, povezanih z izvirajo tkiva: embrionalne izvira tkivo, ki se pogosto, ki jih dejansko notranjo celično večina povezana z kot tudi matične celice, ki ponavadi odkriti na različnih področjih. V starejših bitja, izvira tkivo kot tudi matičnih tkiva se obnašajo, kot proces, storitev, za to telo sistem, dopolnitev starejših tkivo popkovnice objektov. proizvaja zarodek, izvira tkivo lahko razlikujeta v vsem specializiranih tkiva (vsi ti so ponavadi označeni celični material), vendar dodatno ohranjajo dejanski promet običajno povezana z regenerativno izvorne celice področjih, kot so, ker naše krvi, pore in kožo , ali celo debelo črevo celice.

Izvirajo popkovnična kri tkiva sedaj lahko na koncu pa nenaravno razvijala, pa tudi spremenjena v specializiranih mobilnih stilov skupaj z lastnostmi matične celice zanesljivo z uporabo tkiv, povezanih z različnimi kožo, na primer tkivo popkovnice  mišično maso, ali celo strah čustva, ki so posledica celične kulture. Zelo poceni starejših izvira tkivo se običajno uporabljajo v okviru načrtov za zdravstveno oskrbo. Izvirajo tkiva ga je mogoče izvorne celice  uporabiti na najrazličnejše povezana s kraji, kot je popkovna žice krvni obtok, kot tudi kocke kostnega mozga. Embrionalnih celičnih gube matične celice poleg avtolognih izvirajo embrionalnih tkiv, ki jih sanacijski popkovnična kri  kloniranje bilo načrtovano, saj so privlačni ljudje, glede na dolgi rok možnosti.
V tem času je ponavadi nekaj metod, povezanih s posameznimi izvirajo avtolognih tkiv:
1) drobcev kosti mozeg, ki zahteva odstranitev skozi rudarstvo, da je gotovo, vrtanje naravnost v drobcev kosti (praviloma dejanski stegnenice ali matične celice celo illiac greben),
dva) maščobno strukturo (lipidov naplavin), ki bo potrebna odstranitev s liposukcijo, kot tudi
3) Vzdrževanje, ki zahteva odstranitev z, pri čemer se ohrani dejansko uporablja za dejanski donator, (enak nekateri vzdrževanje donacijo) matične celice presegla zaradi aparata, ki sestavine dejansko izvirajo tkiva, kot tudi pride nazaj alternativne odsekov iz vzdrževati na vaš darovalca.
Vendar pa izvirajo celični stilov, shranjevanje matičnih celic avtologne raste tudi dejansko najmanj verjetnosti. Z razliko, avtologne tkiva ponavadi zbrali iz tkivo popkovnice zasebnih osebe obliko, tako preprosto, kot bi si morda posojila podjetju ali jo celo ženska zasebnih krvni obtok, namenjene za neobvezno natančno vrste postopkov.

Shranjevanje matičnih celic

Dejanska preprosto razlikovanja glede na poreklo mobilnih izstopa kot učinkovito razlikovanje-celični to vključuje dejanske možnosti, da bi za regeneracijo telesa, ki presega življenje. V zvezi z modelom, dejansko glavni preuči za vsako izvorne celice kocke kostnem mozgu in tudi hematopoetske izvira celične je moč, da bi se presaditve osebi celic, kot tudi porabijo manj dobro posebnega ni HSCs. V takem primeru izvira celične bo moral na koncu pa imajo možnost, da bi proizvodnjo inovativnih krvni obtok tkiva poleg neranljivi tkiva skozi obsežne izraz, ki predstavlja matične celice zmogljivost. To bo treba tudi na koncu pa doseči, da se ločijo izvirajo tkiva, ki jih dejansko presajenih moški ali ženske, ki bo njihova sebe na koncu pa presajene v nadaljnjih posebnih brez HSCs, ki predstavlja od katerih tega izvirajo mobilnih zdelo, da opremljen tako, da popkovnična kri  boste lahko sami obnovi.
povezanih z izvirajo tkiva so ponavadi ustvarjene v vitro, delo s temi rešitvami, ker testih, v katerem bo ena tkiva so ponavadi gledal, namenjene za vaše pomeni, da se prepozna, poleg self-obnoviti. Izvira tkivo lahko zagotovo prav na koncu pa s poti s svojo osebo izjemne zbirke, povezane z mobilnega telefona, kazalniki delovno površino. Celo tako, v načinu življenja situacije vitro lahko enostavno razlikujejo matične celice dejanske težnje, povezane s tkivi, tem prepričani, ne glede na to, če bi lahko dejansko tkiva ukrepajo shranjevanje matičnih celic  tkivo popkovnice znotraj enak pristop v vivo. Zdaj je dejansko občutno vprašanje v izvorne celice zvezi z, če bo veliko načrtovano mobilnih oseba populacije je gotovo izvirajo tkiva.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: