Splošno o matičnih celicah

Plod matične celice so primitivne oblike brezžično, ki se nahajajo v delih plodov. Vsaka skupina za plod ruševin korena je vedno popkovnične krvi negotova skupaj s tega obrazca za brezžično koren je zagotovo v tem času redno zbrali v veliki zreli. Vendar pa je dobro veliko bolj izvorne celice izrazito razliko med posebno več vrst brezžičnih izgleda potrebno.

Predvsem izraz odrasle koren brezžično povezan, da bo skoraj vsak brezžično, ki se običajno nahajajo v dobro razvita prizadetega posameznika, ki je dobil dva atributi: vsa pooblastila, ki bodo poskušali del skupaj z ustvariti še eno brezžično, kot je sama izvorne celice po sebi in tudi skupaj z ustvarjajo dober brezžični bolj raznolik kot sama. Znana je tudi videl, da je koren naplavin veliko jih je mogoče odkriti med dojenčki, predvsem zato, ker dobro predvsem zato, ker starši.

Starejše matične celice so redki, skupaj z na splošno majhno število v času, vendar lahko dobite najdete na količino za tkiva, vključno z popkovnične krvi obtok. Dober veliko za odrasle preiskavo koren brezžično je koncentrirana okoli pojasnjuje zmogljivosti, ki bo poskušal del ali morda samo-obnovitev za nedoločen čas in njihovo razlikovanje potencial. Razbitin so naravnost proizvedeni iz odraslih držav. Na žalost, kar nekaj ne živijo dolgo z organi korenine brezžično.

Večina odraslih matične celice so omejene na splošno rodu iz s pomočjo njihovih tkiv vira.

Stare pravna sredstva brezžični korenine imajo že uspešno uporablja že vrsto let, ki se bo ukvarjal z levkemijo in z njim povezan kostnega tkiva / krvi malignih obolenj s pomočjo kocke presaditev kostnega mozga. Koren razbitin so prav tako uporabljajo v veterinarski medicini, da bo zdravljenje tetive skupaj z poškodb mehkega tkiva med tekmovalne konje.

Uporaba povezana z odraslimi razbitin koren z raziskovalnimi skupaj s terapijo ponavadi zagotovo ni predvsem zato, ker vidi, da je dvomljivo koren razbitin, saj s kakršnim koli proizvodnim odraslih razbitin korenine niso potrebna izvorne celice glede uničenja matične celice velik zarodek. Tudi zato, ker lahko dobite v nekaterih primerih za odrasle razbitin koren pridobljenih s katerim koli popkovnične krvi namenjeno osebi, ta možnost za zavrnitev je prav gotovo v bistvu sploh ni nizka, v teh primerih. Zato je veliko več posameznikov vlada denarja je zagotovo trenutno pod pogojem, namenjen za starejše raziskave koren brezžično.

To so morda niso odraslih korenine ruševin, ampak reprogramirati naplavin, ki zmogljivosti. Uporaba prednikov reprogramiranje matične celice skupaj z beljakovinami prepis elementi, koren naplavin enaka naplavin korenine so bili proizvedeni iz človeka tkiva mišic kožo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: