Shranjevanje matičnih celic, že v naši prihodnosti?

9 Nov

Ste opazili, okoli imajo posojila podjetjem tudi orgazem posojila podjetjem. Trenutno lahko posledica bančnih matičnih celic morda nekoč šteje možnosti.

Matične celice, da bodo dobili vse mogoče, da postane drobcev kosti, mišic in tkiva dodatno živčni občutki ponavadi veliko manj celo več, kot smo rastejo matične celice starejši, vendar v primeru, da so ti nameščeni v notranjosti krožnik skupaj s čudovito čisto matriko o aminokisline, s čudovito mlado bolnika, da se regenerira in dodatno vzeti nazaj svojo shranjevanje mlajšo videti električne energije.

Misel je običajno, ne glede na to, ali morda prav gotovo ne bi mnogi od nas dobijo tisti, celice zunaj skupaj z poskrbite, da boste ponudbo bajen veliko boljši program, pogoji, da bi rešili tistih matičnih celic. Vsi mi govorijo, da programske opreme prinese nazaj.

Raziskave na podganah odkrili raziskovalci bi lahko dodatno in dodatno izboljšuje matičnih celic iz starejših živali, medtem ko so bili matične celice tkivo popkovnice zbrani s pomočjo kostnega mozga in dodatno vstavljena v beljakovin preko bolj mladosten živali.

Trenutno, ljudje so res delaš delo v zvezi z osebo, človeka stebla celice. Tako kot v primeru, da programska oprema deluje, zaposluje matične celice svoje osebne nagnjeno matičnih plošč morda na neki točki pomoč upočasnitev dejansko stara postopek.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: